سلام بر حسين و حسينيان---لعنت بر يزيد و يزيديان----سلام بر ائمه معصومين----سلام بر همه ى انبيا و اوصيا و مرسلين و شهدا و صديقين و همه ى بندگان خوب خدا----سلام بر امام زمان(عج)----سلام بر اسراى كربلا----يا مهدى ادركنى

اسلايدر

ذکری که دوای ۹۹ درد است

ذکری که دوای ۹۹ درد است

ذکری که دوای ۹۹ درد است

به گزارش روضه نیوز ؛ از مولای متقیان امام علی(ع) نقل شده که فرمودند: “بیمار شدم و پیامبر خدا به عیادتم آمد و فرمود: «بگو: خداوندا! از تو می‏‌خواهم عافیتی را که می‏‌دهی، پیش اندازی، بر امتحان خویش، بردباری‏‌ام بخشی، و مرا به سوی رحمت خویش ببری». من، این دعا را خواندم و پس از آن دعا، از بستر بیماری برخاستم، گویا که از بندی رَسته باشم۲″.

پیامبر خدا(ص) فرمودند: “جمله «لا حول و لا قوة الا بالل'ه‏» ۹۹ درد را شفا می‏‌دهد که ساده‏‌ترین آن‌ها اندوه است۱″.

همچنین امام علی(ع) فرمودند: “پیامبر خدا، بر مردی از انصار که بیمار شده بود، وارد شد تا او را عیادت کند. او گفت: ای پیامبر خدا! برای من به درگاه خداوند، دعا کن.
پیامبر صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلام فرمود: «بگو: “از خداوند بزرگ، پروردگار عرش بزرگ، مسئلت می‏‌کنم و از خداوند بزرگ سلامتی می‏‌خواهم» مرد، این دعا را سه بار خواند و در پیِ آن، از بستر بیماری برخاست، چنان که از بند، رَسته باشد۳″.
امام صادق علیه‏‌السلام به هنگام بیماری این دعا را می‌خواندند: “خداوندا! تو خود، کسانی را سرزنش کردی و فرمودی: «بگو کسانی را که به جای خداوند به خدایی می‏‌پنداشته‏‌اید، فرا خوانید تا ببینید که نه نمی‏‌توانند سختی‏‌ای از شما بگشایند، و نه شما را به حالتی دیگر درآورند». پس ای آن که هیچ کس جز او نتواند سختی‏‌ای از من بگشاید و مرا به حالتی دیگر ببرد! بر محم'د و خاندانش درود فرست، و سختی را از من بگشای و آن را به سوی کسانی ببر که در کنار تو – که خدایی جز تو نیست – خدایی دیگر را می‏‌خوانند۴″.


۱- منتخب میزان‌الحکمة: ۱۴۸
۲- الکافی، جلد ۲ ، صفحه ۵۶۷ ، حدیث ۱۶
۳- دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۱۷۶
۴- الکافی، جلد ۲ ، صفحه ۵۶۴ ، حدیث ۱



موضوعات: روايت ها و حكايت ها,مطالب آموزنده,
برچسب ها: ذکری که دوای ۹۹ درد است , لا حول و لا قوة الا بالل'ه‏ , پیامبر خدا(ص) , مولای متقیان امام علی(ع) , روايت , حكايت , داستان ,
[ بازدید : 835 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
[ سه شنبه 14 بهمن 1393 ] [ 15:19 ] [ سلام بر حسين(علیه السلام) ]